Han-kiinalaiset vaatteet

Luokka: Etusivu businessKirjoittaja: Luettu: 26

Historia
Tang-dynastia pysty kung (jonka Wu Daozi) näytetään hänelle Hanfu kevään ja syksyn aikana Itä Zhou-dynastia.
1100-luvun Night Revels ja Han Xizai (), jossa muusikot Kiinan maalaus pukeutunut Hanfu
Hanfu on enemmän kuin kolme vuosituhannella historia ja käytetyt mukaan legendaarinen keltainen keisari sanoi. Historiansa alusta Hanfu (erityisesti eliitin ympyrät) oli erottamattomasti silkki, oletettavasti löysi keltainen keisari consort Leizu. Kiinassa Shang-dynastia, ensimmäinen lujasti historialliset dynastia tunnettuja (BC-1000 c.1600 BC), kehitetään Hanfu; rudiments se muodostui yi, kapea-cuffed, polvi-pituus Tunika ikkunanpuitteen ja kapea, nilkan pituus kuvelihaa, kutsutaan shang, käytetyt bixi pituuden kankaasta, joka saavutti polvissa sidottu. Kirkas päävärit ja vihreä käytettiin teknologian aikaan määrin takia.
Seurata Shang Western Zhou-dynastian dynastia sijoittautunut tiukat hierarkkinen yhteiskunnan, joka käyttää vaatteet tila pituuspiiri ja väistämättä, yksi taso korkeus vaikutti puku ornateness. Tällaiset merkit sisältyy hame pituus, wideness holkki ja koristeita aste. Luokan tähtäävää kehitystä, lisäksi Hanfu tuli looser laaja hihat ja jade koristeet, ripustetaan ikkunanpuitteen, jota käytettiin pitämään kiinni yoi käyttöön. Yi oli pääasiallisesti kääritty, kutsutaan jiaoling youren tyyliin tai kääriminen oikealla puolella kautta ennen vasemmalle, oikeakätinen vyöasennelman alun perin haasteiden vuoksi (Kiinan suositella Vasenkätisyys kuten monet muut historiallisten kulttuurien, ottaen huomioon keinotekoinen ja valitettavaa).
Vuonna Itä Zhou-dynastia, “syvä robe” (shenyi) esiintyi Tunika ja hame yhdistelmää. Ylemmän ja alemman puoliskon Leikkaa erikseen, mutta ne ommeltu yhtenä yksikkönä. Lisää muutos oli, vasemmalle puolelle tulee kulmaa, kiinnitetty rintaan puku muotoiluun. Ehkä Confucian vaikutuksen vuoksi suostuisi hierarkkinen yhteiskunnan sosiaalista liikkuvuutta, henkilökohtaiset ansiot perustuvat eduksi, shenyi nopeasti hyväksyttiin. Oli edelleen kielitaitoinen kuitenkin ja niiden hinnat enemmän koristeltu kankaat ja suurisuuntaisia tiedot.
Normaali tyyli
Vaatteet
Han-kiinalaiset vaatteet tyyli voidaan tiivistää sisältää vaate osia, jotka on järjestetty erottamiskykyinen ja joskus erityisiä keinoja. Tämä voi olla eri kuin muut etnisten ryhmien Kiinassa, erityisesti Manchurian vaikuttanut Kiinan vaatteita, qipao, jotka oletetaan osallistua “perinteisen” Kiinan garb yksinomaan tunnistettavissa tyylin perinteisten vaate. Vertaamalla kahden tyylejä voi nähdä:
Komponentti
Han
Mantšut
Ylävartalon peittävänä
“Yi” (-), joka on irrallaan lapels ja avoimet koostuvat
(“Pao”), jotka ovat lapels noin kaulan ja edessä aukkoja koostuvat
Alempi vaate
Hameet kutsutaan “chang/shang” (lausutaan ch ng) (lausutaan sh–ng) koostuvat)
Sisältää housuja tai kutsutaan “ku” (lausutaan k-oo)() housut
Niskasta
Yleensä vinosti ylittäminen, vasemman rajattu oikeus kanssa
Rinnakkaisen pystysuora niskasta kanssa rinnakkaisen vinot lapels, jotka ovat päällekkäisiä
Hihat
Pitkät ja irrallisia munia
Kapea ja tiukka
Painikkeet
Säästeliäästi käytetyt ja salaisia sisällä vaate
Lukuisia ja näkyvästi
Liitososat
Vyöt ja sashes käytetään sulkea, suojata ja Sovita vyötärön ympärillä vaatteet
Tasainen koristeltu buttoning järjestelmissä käytetään yleensä kaulus ja mahtuu noin kaulan ja ylävartalon peittävänä
Shenyi (käytetyt yleisesti pre-Shang kausien Han-dynastia Han-kiinalaiset vaatteet tyyppi). Tämän lomakkeen tunnetaan nimellä quju (-) ja ensisijaisesti naisten mukana.
Täydellinen Hanfu-vaate on koota useita kappaleesta vaatteiden kuviteltuun:
(Yi): Avoimia rajat-heijastinnahkapanta vaatekappale, ja käytetyt mukaan maksuosuuksiin
Pao (): Mikä tahansa suljettu kokonaan laitoksen vaatekappale, vain miesten Hanfu mukana
Ru (): Avaa rajat-Kauluspaita
Shan (): Avaa rajat Kauluspaita tai takki, joka on kulunut yli yi
Qun ()- tai shang ():-hame naisten ja miesten, vastaavasti
Ku (): Housut tai housut
Henkilöt pystyvät myös accessorize olevat ja jade kellonperiä tai eri koriste ripustustapa vyön tai ikkunanpuitteen, tunnetaan nimellä (pei).
Hatut ja päähineet
Päälle, vaatteet päähineet (miehet) varten tai hiuslisäkkeet (naisille) olla kuluneet. Yksi usein kertoa ammatti- tai sosiaalisen rank jonkun mukaan mitä ne kuluminen vaatimuksensa. Tyypillinen urospuolisten hat tai YMP kutsutaan jin (-) commoners ja etuoikeutetussa varten (guan). Virkamiesten ja yliopistojen on joukon hatut niitä, tavallisesti (putou), wushamao (-), si-fang pingding jin (, tai yksinkertaisesti, fangjin:) ja Zhuangzi jin (-). Tyypillinen hairpiece naisten on ji (-), mutta monimutkaisempiin hiuslisäkkeet.
Perinteisesti Kiinan miesten käytettävä niiden hatut sisätiloissa sekä ulkona toisin kuin Länsi virkaveljiinsä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että useimmat hatut ovat liian hankalaa lentoon ja suorittaa ympärille.
Tyyli
Han-kiinalaiset Shenyi () käytetyt yleisesti pre-Shang kausien Han-dynastia toisen tyypin. Tämän lomakkeen tunnetaan nimellä zhiju (-) ja henkilönsuojainta joutuu ensisijaisesti miesten
Han-kiinalaiset vaatteet oli muuttunut ja kehittynyt yleisesti oletettu alusta Shang-dynastia koska päivän muoti. Monet aiempien mallien ovat Sukupuolineutraali ja yksinkertainen pistokkaita. Myöhemmin vaatteet sisällyttää useita yleisesti mukavuus, housuja ja naisten yllään yleisesti hameet miesten kanssa. Naisten vaatteet kirjavuudesta yleensä kehon luonnolliset käyrät pakkauslaitteiden ylävartalon peittävänä lapels tai sitovia sashes vyötäröltä.
Kunkin dynastia on Hanfu omia tyylejä, kuten ne kehittynyt ja vain vähän tyylit ovat “fossilized”.
Epävirallinen kulumista
Lajeja ovat Topit (yi) ja kaksoispohjat (jaettu edelleen housut ja hameet molempien sukupuolten varten eri terminologies qun naaraat ja shang urokset), ja Yksikappaleiset kylpytakit, että laitoksen kerran tai useita kertoja (shenyi) ympärille.
(Shenyi): kauan koko kehon vaate
(Quju): vinot laitoksen rivitys
(Zhiju): suora lapels
Zhongyi () tai zhongdan (): sisempi vaatteet, enimmäkseen valkoisen puuvillan tai silkki
(Shanqun): lyhyt takki pitkä hame
(Ruqun): ylin vaate erillinen alempi vaatekappale tai hame
(Kuzhe): lyhyt takki housut
Zhiduo-/ zhishen (/): Ming-dynastia tyylin robe, samanlainen zhiju-shenyi, mutta tuuletusaukkojen ja ‘pistelty hihat’ (eli holkin ranneke suljetaan mennä läpi käden pieni avaaminen Tallenna)
Perinteinen kahdenlaista (ruqun), Han-kiinalaiset vaatteet kuluneet naisten tyyppi. Hihansuut ja ylävartalon peittävänä hihat voidaan tiukempi tai looser riippuen tyyli. Lyhyt hame tai painotettu punoksia (joiden paino jade tai kullan riipus toimittamien) on joskus kuluneet parantaa estetiikka tai perus ruqun mukavuutta.
Hanfu joukkoa voi koostua kahdesta tai kolmesta. Vaatteet ensimmäinen kerros on näihin luetaan enimmäkseen zhongyi (), joka on yleensä sisempi vaatekappale kuten Länsi-paita ja housuja. Seuraava kerros on tärkein kerros, vaatteita, jotka suljetaan enimmäkseen edessä. Voi olla valinnainen kolmannen kerroksen, joka on usein Päällystakki, nimeltään zhaoshan, joka on avoin edessä. Hanfu liian monimutkaisia joukkoja voi olla monta useampia kerroksia.
Jalkineet valkoisia sukkia ja mustasta kengät (valkoinen pohjat) kanssa ovat tavanomaista, mutta aiemmin kengät voi olla etuseinän paneelin kenkiä Vihje liitteenä. Daoists, buddhalaisia ja Confucians voi olla valkoinen raita kulmasulkeet.
Semi-formal pala Hanfu “voidaan semi-formal” kulumista seuraavat asianmukaiset kohteet lisäämällä:
Chang/shang: laskostetun hame
(Bixi): kauan edessä kankaalla paneelin liitetty vyötärö vyön alkaen
(Zhaoshan): Avaa pitkä fronted vaakuna
Guan tai muodollista hatut
Yleensä tämän lomakkeen kuluminen on soveltuvat saatavilla kokouksen tai kokousten ja muiden kulttuurin Erikoispäivät. Tämän lomakkeen mekko usein käytetyt aateli tai ylemmän luokan, ne ovat usein kalliita vaatteita, tavallisesti tehdään silks ja damasks kappaletta. Takki hihat ovat usein kuin shenyi luoda laaja ulkoasua.
Miesten ja naisten xuanduan muodollista käytettävä, Confucian seremonia Kiinassa.
Juhla-asu
Epävirallisen ja semi-formal kulumista täydentämiseksi on lomakkeen mekko, joka on kulunut vain tiettyjä erityisiä tapahtumia (kuten tärkeää uhrauksia tai uskonnolliseen toimintaan), tai erityisistä mukaan ihmisiä, joilla on oikeus käyttää (kuten virkamiesten ja keisarin).
Muodollinen vaatteet voi kuulua:
(Xuanduan): erittäin muodollista tumma robe; vastaava Länsi frakki
Daopao-/ Fusha (/): Design ja buddhalainen papit koko dress ceremonial viitta
Yuanlingshan (), (lanshan) tai panlingpao (): suljettu, pyöreän collared robe; Useimmiten käytetään virallisessa tai akateemista mekko
Eniten virallista Hanfu, joilla on siviili voi on xuanduan (joita kutsutaan joskus yuanduan), joka muodostuu musta tai Tumma sininen ylin vaate joka suoritetaan polvissa, long sleeve (usein kanssa valkoisen putkisto), alhaalta punainen-chang, punainen bixi, (joka voi olla motif ja/tai edged musta), valinnainen valkoisen vyö ja kaksi valkoista Serpentiiniä riippuva puolelta tai hieman etualalle, kutsutaan (peishou), ja pitkän black guan. Lisäksi wearers voivat suorittaa kauan jade gui () tai puinen hu () tablet (käytetään, kun tervehdys royalty). Tämän lomakkeen mekko käytetään lähinnä sacrificial seremonioita kuten (Ji Tian) ja (Ji Zu), mutta se on myös asianmukaista, että valtion otteeseen.
Ne uskonnollisten Orders käytettävä tavallinen keskimmäisen tason vaate seuraa erittäin sisustettu viitta tai vaakuna. Taoists on scarlet gown (-), joka on tehty suuria viitta, helma on ommeltu luomiseen käytetään hyvin kauan syvä hihat hyvin muodollista rituaalit. Ne ovat usein scarlet tai crimson väri ja laaja särmäys ja kirjailtujen monivaiheinen symbolit ja kuviot, kuten kahdeksan trigrams ja Jin ja Jang tai-ji-symboli. Buddhalainen on viitta kullan rivit scarlet taustan luominen brickwork kuvio, jossa on yli vasemmalla olkapää rivittää ja vakuutena varustetut laitoksen oikealla puolella. Saattaa olla edelleen koristeet, erityisesti ylipappien varten.
Korkeakoulujen tai officialdom on selvästi erottuva kylpytakit (joita kutsutaan shangfu tuomioistuimen mekko mitattuna). Tämä vaihtelee Ikävuosien päälle, mutta ne ovat yleensä kierroksen collared kylpytakit, jotka suljetaan edestä. Selvimmin ominaisuus on päähineet, jotka on liitetty siivet’. Vain niille, jotka välitetään siviili tarkastukset on oikeus käyttää niitä, mutta vaihtelun se olla kuluneet tavanomaisessa tutkijoiden ja maallikot ja jopa sulhasen a häät (mutta ei hattu kanssa).
Tuomioistuin mekko
Court pukeutua on hyvin muodollista otteeseen ja seremonioita, jotka ovat monarch (kuten enthronement seremonia) läsnäollessa kuluneet mekko. Vaatteet koko ensemble voi sisältää useita monimutkaisia kerrokset ja Etsi hyvin. Court pukeutua muistuttaa osien xuanduan mutta on uusia lisäyksiä ja monimutkaisia päähineet. Ne ovat usein värikkäässä Vermillionin ja sininen. Ovat tuomioistuimen mekko eri versiot, jotka ovat kuluneet tiettyjen useaan otteeseen.
Court pukeutua viittaa:
Latinisaatio
Hanzi
Määritelmä
Chaofu
seremoniallinen tuomioistuimen mekko virkamiesten tai aateli
Jifu
käytetään valtion uhrauksia seremoniallinen mekko
Teen Gongfu
virallisen version jokapäiväisessä tuomioistuimen mekko
Shangfu
jokapäiväisessä tuomioistuimen mekko
Mianfu
Keisarin ceremonial/enthronement-mekko
Tuomioistuin mekko käytännön käyttö on nyt vanhentunut moderni ikä, koska ei ole monarkin Kiinan enää.
Tiettyä tyyliä
Perinteisesti vaikuttanut Han vaatteet, monet sen naapurimaiden kulttuurin puvut, kuten Japanin kimono, yukata ja Vietnamin o t lisättäviksi. Päinvastoin Hanfu tekijät vaikuttaneet myös naapurimaiden kulttuurin puvut, erityisesti antamalla yleispalveluvelvoitteita kansojen Pohjois- ja Keski-Aasian kulttuurien alueen ja silkki-Road.
Tang-dynastia Hanfu
Tang-dynastia oli kauden golden age ihmisiä, jossa on kukoistava kulttuurin ja talouden. Etenkin naisten pukeutuminen ja henkilökohtainen lisäyksien näki joitakin merkittäviä uudistuksia tämän aikakauden. Vaikka se on edelleen sen edeltäjien Han ja Sui dynastiat kuten vaatteet, muoti aikana Tang oli myös vaikuttaa cosmopolitan kulttuurin ja taiteen. Viestinnän ja kaupat oli markkinalähtöisemmässä Tang ja monissa paikoissa ja kulttuurien välillä ja että se on muuttunut ajatuksia ja vanha menettelytapojen käsitteet. Tang, ennen kiinalaisten naisten oli rajoitettu vanhan Confucian koodi, jossa naisten silloisen olivat alhaiset ja vaatetus on oltava vastaanottajilta. Kuitenkin aikana Tang, naisten vaatteet tuli vähitellen laaja ja löysä. Tang-dynastia katsottiin joidenkin toisen käännekohta kuin Hanfu. Tang-aikakaudella ulkomaan kulttuuri oli vilkasta, hyväksyä Kiinan ja perinteisen kiinalaisen kulttuurin sekoitetaan. Tällainen ulkomainen kulttuurien vaihteli Gandhara, Turkistan, persia Hellenism, vaikka nämä vaikutteita oli sulatetun yhteen osaksi Tang vaatteiden ilman yksi erityisesti kulttuurin merkitystä.
Song-dynastian Hanfu
Jotkin ominaisuudet Tang vaatteiden kuljettaa osaksi Song-dynastian tällaisiin tuomioistuimen tulli. Song tuomioistuimen tulliviranomaisten käyttö usein punaisen värin niiden vaatteiden musta nahka jarrukenkien ja hatut.Kaulus reunat ja kaikki vaatteita, jotka on louhittu reunat holkin olivat pitsit sisustettu tai brodeerattu kuvioita. Tällainen vaatteet olivat sisustettu kuviot peony, camellia, luumu kukkien ja lily jne. Song Empress oli usein kolmesta viiteen koruja kaltaiset tuntomerkkejä niiden edessä (poski muut kaksi vieressä ja kulmakarvat ja yksi otsa kaksi puoli). Vaikka jotkin kappaleen vaatetus on yhtymäkohtia edellisen dynastiat, jotkin ainutkertaiset piirteet erillään muusta. Monet kappaleen vaatteet menee Juan ja Ming.
Ming-dynastia Hanfu
Ming-dynastia saatetaan myös monia muutoksia sen vaatteet kuten monet dynastiat. Ne täytäntöön metalli painikkeet ja tärkeimmät tyypin kehäviittaus Song-dynastian (960-1279) symmetrinen tyyppi muuttui kaulus. Tang-dynastia (618-907), puku verrattuna ylempi ulomman vaate alentaa Ming-dynastia hame osuus oli huomattavasti ylösalaisin. Koska ulomman ylävartalon peittävänä oli lyhyempi ja alempi vaate pidempi, takki tuli vähitellen kauemmin alttiina hame lyhentämällä. Nuoret naiset puolivälissä Ming-dynastia mieluummin yleensä nämä liivit mekko. Qing-dynastian liivit oli muunnettava nämä Yuan-dynastian. Ming-dynastian aikana Confucian koodit ja ihanteita oli popularized ja se on merkittävä vaikutus vaatteet.
v d e
Han-kiinalaiset vaatteet tyypit
Han vaatteet
Diyi Daxiushan Ruqun Zhiduo Banbi Beizi Chang-ao Daopao Shenyi Yuanlingshan Panling Lanshan
Päähineet
Tang virallisessa päähineet kappaleen virallisessa päähineet Ming virallisessa päähineet
Muut
Phoenix kruunu Mandarin neliö
Etnisten tunnistetiedot
Tang-dynastia Scholarin Kong Yingda virallisessa selostuksen Zuozhuan ja Shang Shu, mukaansa Kiinan vaatteet toistetaan on tärkeä Kiinan etniset henkilöllisyys. Se sanoo, “Kiinassa, on huikealta rituaalien ja sosiaalinen toiminta; Tästä syystä sitä kutsutaan (Xia). Kauneuden pukeutuminen ja koristamiseen; Tätä kutsutaan (Hua).” Hua ja XI A sanat yhdistää lomakkeen Wordissa (Huaxia), joka on nimi, jota käytetään usein edustamaan Kiinan sivilisaation.
Galleria
Naisten palvelijani ja urospuolisten advisor Kiinan Silkkilanka kylpytakit, keraamiset somistetut Western Han jaksosta (202 eaa 9 AD)
Han-dynastia (202 eaa 220 CE) naisten tanssija statuette keramiikka
Tang-keisari kylpytakit Yuanlingshan
Tang-Li Xianhui hauta, Qianling mausoleumi naiset tuomioistuimen päivätyllä 706.
Tang-dynastia naisten Pelaa koira, esittäjän Zhou Fang luvulta maalaus.
Song-dynastian empress vaimo keisari Zhenzong laulu
Imperial muotokuva empress ja vaimo keisari Qinzong (11001161) Kiinan Song-dynastia.
Ming-dynastia muotokuva Empress
Ming-dynastia muotokuva noblewoman, mukavuus, yuanlingshan, xiapei ja phoenix kruunu
Punainen värillinen gown Taolaiset pappi
Tang-dynastia tyylistä Hanfu
Katso myös
Hanfu liikkuvuus
Han-kiinalaiset vaatteet luettelo
Kiina kulttuuri
Kiinan akateemisen mekko
Guan Li
Mandarin neliön
Muistiinpanot
^ Gernet, Jacques (1962). Päivittäisen elämän Kiinassa mongolien Invasion 1250 1276 aattona. Kääntää H. M. Wright. Stanford: Stanford University Press. s. 130. ISBN 0-8047-0720-0.
^
^ Xu, Zhongguo Gudai Lisu Cidian, s. 7.
^ Daoist Headdresses ja mekko – Scarlet Robe
^ High Priest Shaolin luostari
^ Stevens, Rebecca (1996). Kimono inspiraatio: taide- ja taiteen kulumista, jos Amerikassa. Granaattiomena. s. 131142. ISBN 0876545983.
^ Dalby, Liza (2001). Kimono: Fashioning kulttuuri. Washington, USA: University Washington Press. pp. 2532. ISBN 0-295-98155-5.
^
^
^ Finnane, Antonia (2008) muuttaminen kuivausrummut Kiinassa: muoti, historia, kansakunnan, Columbia University Press, pp. 4446, ISBN 0231143508, http://books.google.com/books?id=Ju3N4VeiQ28C&q=nomad#v=snippet&q=nomad
^ Kim, Sohyun. Khotan, puku v. 34, 169-183 korealainen yhteiskunnan puku tutkimuksen. 1997.
^ Tang Dynastychinaculture.org puku haettu 2010-01-07
^ Yoon, Ji-Won (2006). Ulkomaan Dancing puvut tutkimus: Han Sui-Tang-dynastia alkaen. 56. Puku Koreasta yhteiskunnalle. s. 5772. http://Ocean.kisti.Re.kr/IS_mvpopo212L.do?CN1=JAKO200617033616779&poid=Kna&method=Download.
^ Song Dynastychinaculture.org puku haettu 2010-01-07
^ Ming-Dynastychinaculture.org puku haettu 2010-01-07
^
^
^
Viittaukset
Zhou Xibao (1984), Zhongguo Gudai Fushi Shi (antiikin Kiina puku historia), Beijing: Zhongguo Xiju.
Zhou, Xun; Gao, Chunming; Kiina puvut tutkimus ryhmä (1984), Kiinan puku, Hongkongin 5000 vuotta: kaupallisten Press. ISBN 9620750217
Xu Jialu (1991), Zhongguo Gudai Lisu Cidian (rituaalit Dictionary) ja antiikin Kiina tulli.
Shen Congwen (1999, 2006), Zhongguo Gudai Fushi Yanjiu (virkistystarkoituksessa, antiikin Kiina puvut), Shanghai: Shanghai Century Publishing Group. ISBN 7-80678-329-6
Huang Nengfu ja Chen Juanjuan (1999), Zhonghua Lidai Fushi Yishu (Kiinan vaatteet kautta Ikävuosien Art), Peking.
Hua, Mei (2004), Gudai Fushi (antiikin puku), Beijing: Wenmu Chubanshe. ISBN 7-5010-1472-8
Aiheesta muualla
Kiinan vaatteet historia
Hanfu tarkastelu Englannin Hanfu-blogi
Perinteinen kiina vaatteet Gallery
Lisätiedot
Hanfu unionin (Kiina)
Hanfu Promotion Association
v d e
Vaatteet
Materiaalit
Puuvillan turkiksen nahka Linen Nylon Polyester Rayon silkki Spandex Villa
Yläreunat
Kasvuston ylin Dress paita Halterneck Henley paita huppari Jersey Guernsey (vaatteet) Polo paita paita hihaton paita College t-paita putken kärki Turtleneck blouse
Housut tai housut
Bell-Bottoms Bermuda shortsit Bondage pants Boxer shortsit Capri pants lastin housut Dress housut Jeans Jodhpurs yritykselle laskuvarjo housut Phat housut shortsit Sweatpants Windpants Culottes Polkupyöräily shortsit
Hameet
A-Line hame Ballerina hame Fustanella Hobble hame Jean hame työn hame nahka hame kiltti miesten hameet Microskirt Minihame Pencil skirt heilumaan Prairie hame Sarong Skort pakkausluettelon junan rivittää Rah-rah hame
Mekot
Ball gown Cocktail dress illalla gown Gown hyppykytkimen mekko vähän musta pukeutua Tyllialushame Sari Sundress teen gown häät pukeutuminen
Puvut ja univormut
Akateemisen pukeutua Afrocentric maata smokki buddhalainen monastic robe Toimistotyön vaatteet Court pukeutua Gymslip Jumpsuit Lab takki Mao suit saketti Pantsuit Punaisenmeren lautan pensastot rattaiden Tangzhuang Tuxedo valkoinen sitominen
Päällysvaatteet
Abaya Academic gown anorakki esiliina Blazer viitta vaakuna Duffle vaakuna Frock coat takin Greatcoat huppari Opera coat Päällystakki hernettä takki Poncho sadetakki Redingote Robe Šaali Bolero Ski maata Sleeved puitetilauksen Top vaakuna Trenssi Vest kuulua liivit Windbreaker
Alusvaatteet
Bokserit Boxer shortsit rintaliivit sääennusteita pakkauksen shortsit undergarments Korseletti korsetti liivihousut Alusvaatteet pitkä Alusvaatteet miesten alushousut Teddy kuilut Undershirt
Lisävarusteet
Vatsa ketjun vyön Bow sitominen leukalihan kolikon kierrenuotan korvakoru nilkkaimet käsineet aking hanbag jalka lämpimämpi säärystimet kaulakoru solmio huivi eläintiheyden aurinkolasit sukanpitimet Sukkahousut
Jalkineet
Lenkkitossu Boot Dress jarrukenkien Flip-flops kangas pumpun Sandal jarrukenkien Slipper sukka
Päähineet
Balaclava YMP: N Fascinator Gaung Paung Hat sangalla Helmet Hijab Hood Päähuivi Mantilla Niqb Sombrero kuvittaja Turkislakki Veil
Nightwear
BabyDoll puitetilauksen nukkuja Negligee Nightcap yöpaita Nightshirt Peignoir Pyjama
Uimapuvut
Bikini uimaan diaper märkäpuku
Vaatteet osat
Takaisin somistettu painiketta Buttonhole kaulus ranneke elastinen Fly Hemline Hook-ja-silmien sulkemisesta Lapel pääntie Pocket lapa jarrupalojen olkahihna holkin Kohdista hihnan tarranauhalla Waistline vetoketju
Kansallispuku
Abaya Aboyne dress o b ba o di o t lisättäviksi Baro’t saya Barong Tagalog Bunad jbningurinn Cheongsam Dashiki Deel Dhoti Dirndl Djellaba Gkti Gho & Kira Han Kiina vaatteiden Hanbok Jellabiya Jilbb Kebaya Kente kangasta kiltti Kimono Lederhosen Sampot Sarafan Sari Sarong Scottish mekko
Historiallinen vaatteet
Banyan Bedgown Bodice Braccae polvihousut Breeching Brunswick Chemise Kitonilla Chlamys Doublet Exomis Farthingale Frock Himation letku Houppelande Jerkin Justacorps Palla Peplos Poloneesi työtakki-frock Stola Toga Tunika
Historia ja selvitykset
Afrikan antiikin Kreikka antiikin Rooman antiikin maailman Bahasa Indonesia Bysantin vaatteet terminologia pukeutuminen Early keskiaikainen Eurooppa muodollista käytettävä Han-kiinalaiset vaatteet vaatteet ja tekstiilit Western historia muoti sarjan (1100s-musiikkialbumista) Sumptuary lain vaatteet ja tekstiilit teknologian Undergarments Vietnamin naisten ajokaistan housut aikajanan historia
Katso myös
Mukautuva vaatteet aikuisen diaper kylpytakki puku muoti Silityspalvelu Pesula lukituksen vaatteet palautuvia vaate
Luokat: Kiinan vaatteet | Han ChineseHidden Luokat: tyngät yksinkertaistetun kiinan | Perinteisen kiinan kielen tekstiä sisältävien


Viimeisimmät viestit


 1. Kuinka juoda veden terveenä kesällä?

  Luokka: Terveys ja kuntoilu      Luettu: 1

  Kesällä monet ihmiset kuten jäävettä, juoda Jano-sammute ja virkistävä tunne. Kuitenkin ne ei ole ymmärtäneet, että tällainen tapana saattaa aiheuttaa tiettyjen haittaa työntekijöiden terveydelle. Tä.. Jatkaa lukemista

 2. Kodin muodikkaan Hampton Bay-valaistus

  Luokka: Peruskorjaus      Luettu: 8

  Hampton Bay valaistus tarjoaa enimmäismäärän fanit, sisustus valot, Ulkovalojen ja maiseman valaistus. Kaikkien niiden valaistus tuotteet saatetaan viimeksi käyttöikä ja mallit ja loppuu vastaamaan k.. Jatkaa lukemista

 3. Rakennuksen onnistuneen uuden kodin perustuu liiketoimintamahdollisuus

  Luokka: Internet ja yritysten online-      Luettu: 7

  Jokainen päivä enemmän ihmisiä liittyä Internet-käyttäjien yhteisö. Se on se, että miljoonat edelleen yhä enemmän liittymättömällä Webissä. Toisin kuin mitä joitakin sanoa, se ei ole liian myöhään te.. Jatkaa lukemista

 4. Replikan käsilaukut

  Luokka: Lahjat      Luettu: 9

  Jos haluatte olla joitakin läheisten karibialaisten ja hyödyllisiä tarvikkeet kohtuulliseen hintaan, replikan käsilaukut ovat juuri oikean vaihtoehdon puolestasi. Näitä ihania laukut on merkkituote p.. Jatkaa lukemista

 5. Haetaan suurin tuotto aikaa varten oman Varojenkeräyslehtinen

  Luokka: Talouden      Luettu: 5

  Palauttaa annetun investointeja (ROI) on yrityksille käsite. Sen lisäksi jotain, että jokainen Varojenkeräyslehtinen täytyy ottaa huomioon. Yritysten investointien koostuu käyttöpääoman, aineelline.. Jatkaa lukemista

 6. Joitakin murheet yli lähestyvästä NAND flash pula

  Luokka: International business      Luettu: 2

  Aikaisemmin osoitettu kuljettavilla toimenpiteistä ovat pitäminen toimittajien soi gongi. Näitä ovat lyhyempiä hinta voimassaoloajat ja laajennettu toimitusajat. NAND ennusteet flash-muisti pulaa, .. Jatkaa lukemista

 7. Hiroshiman käynnissä, kun sillä on polttaminen kuuma

  Luokka: Terveys ja kuntoilu      Luettu: 6

  Ouch, Ouch, Ouch... on se kuulostaa kun yrität tehdä Hiroshiman käynnissä ja sillä on liian kuuma. Usko minua, tiedän, että kokemus: menin Hiroshiman Phoenix, Arizona heinäkuussa käynnissä ja se on mu.. Jatkaa lukemista

 8. 3 Tehokas tavoite asetus vihjeitä

  Luokka: Tavoitteiden määrittely      Luettu: 6

  Jos haluat saada jonnekin elämän, voit tietää, missä mennään. Tiedät tarkalleen mitä haluat ja on sen saavuttamiseksi suunnitelma. Joka on, jos tavoitteet tulla sovellettavaksi. Tavoitteiden asettami.. Jatkaa lukemista

 9. Graniitti laatat - kehittymässä haastava laatta

  Luokka: Sisustussuunnittelu ja sisustus      Luettu: 10

  Tärkeintä käyttäjät yrittävät sijoittaa niiden talon rakentaminen on kestävyyttä. Jotta saavutettaisiin sama marmori laatat ovat ensisijainen kautta minkä tahansa. Se tarjoaa Erinomainen kestävyys ja.. Jatkaa lukemista

 10. Mitä kannattaa ottaa huomioon Web-sivustotilapalvelusi valitseminen

  Luokka: Tietokone ja teknologia      Luettu: 8

  Voit säästää aikaa ja päänsärkyä on tärkeää säilyttää useita asiat mielessä, kun etsit Web-isäntään. Virta on ensin kustannukset. On helppoa olla enticed Web-isännät, jotka tarjoavat sivustojen ilmai.. Jatkaa lukemista